Direct contact

Kies voor nog meer hygiëne: contactloos water tappen

13-07-2020 | Een goede hygiëne is sinds de wereldwijde Corona epidemie nog belangrijker geworden. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar contactloze watertapsystemen. In deze blog zetten we een paar mogelijkheden voor je op een rijtje. We hebben diverse modellen in ons assortiment die standaard uitgerust kunnen worden zijn met een infra-rood sensor of voetbediening om handsfree bediening mogelijk te maken. Daarnaast kunnen we met een stukje maatwerk ook diverse bestaande watertappunten ombouwen en voorzien van een sensor handsfree bediening.

Tafelmodel A - Blupura | Infrarood sensorDe blusoda is compact en krachtig. Het toestel is gemaakt van roestvrij staal en hoogwaardig kunststof. Alle materialen zijn recyclebaar. De blusoda is een compacte koeler uit het Blupura assortiment. Het toestel is sinds kort ook te verkrijgen in een handsfree uitvoering waardoor het contact maken met de knoppen niet meer nodig is. Op aanvraag kan voor optimale hygiëne ook een UV-lamp op het dispenserpunt worden geplaatst en kan een actief koolfilter worden geïnstalleerd.

Meer weten over Tafelmodel A? 
Wij sturen je vrijblijvend meer informatie toe.

Model Sport - Borg and Overstrom | VoetbedieningModel Sport van Borg and Overstrom is een alleskunner. Het model is leverbaar als tafelmodel waterkoeler of als vrijstaande waterkoeler. Standaard is het model uitgevoerd met de opties koud water en water op kamerwatertemperatuur, optioneel is dit uit te breiden met bruisend en/of heet water. Daarnaast is ook dit tappunt leverbaar in een uitvoering met voetbediening waardoor er geen handcontact gemaakt hoeft te worden met het controlepaneel. In veel gevallen kunnen we bestaande modellen sport ook achteraf voorzien van voetbediening. 

Meer weten over dit toestel?
Gebruik dit formulier en wij sturen je vrijblijvend alle info toe. 

Hydrazon - Blupura | Infrarood sensor
De Hydrazon is de compacte, vrijstaande koeler van Blupura. Het model is in verschillende uitvoeringen te krijgen met ongekoeld, gekoeld, bruisend en/of heet water. Vraag ons naar de mogelijkheden. Dit model is ook te verkrijgen in een handsfree-uitvoering.

Meer weten over dit toestel?
Gebruik dit formulier en wij sturen je vrijblijvend alle info toe. 


Model Wall - Blupura | Infrarood sensor

Eén van onze hardlopers is model Wall. Dit model hebben wij door de jaren heen al veel geplaatst bij diverse klanten. Dit model is nu verkrijgbaar met handsfree-sensoren zoals we in het onderstaande filmpje laten zien. Hebben jullie al een model Wall maar willen jullie deze omgebouwd hebben naar een handsfree-uitvoering? Dit is in veel gevallen achteraf nog mogelijk. Vraag ons om advies.

Meer weten over dit toestel?
Gebruik dit formulier en wij sturen je vrijblijvend alle info toe. 


Canaletas | Infrarood sensor & voetbediening

 

De Canaletas watertappunten zijn robuuste koelers die we vaak in een industriële omgeving plaatsen. Met name in de voedingsindustrie kun je deze tappunten tegenkomen. Deze watertapsystemen zijn in twee handsfree-uitvoeringen verkrijgen. Ten eerste is er een uitvoering met voetbediening en bij de tweede (rechts) kun je water tappen door middel van infrarood sensorbediening. Op deze manier hoeven werknemers en/of bezoekers de tapsystement niet aan te raken.

Meer weten over dit toestel?
Gebruik dit formulier en wij sturen je vrijblijvend alle info toe. 

Specifieke wensen

Heb je een speciale wens en/of verzoek? Leg het eens aan ons voor. Wij denken graag met je mee over een passende oplossing. 

Andere inspirerende blog items

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag, bel, mail of gebruik onderstaand formulier.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!
MERKKwater
Noorderbreedte 16
8081 PX Elburg