Direct contact

Glaswerk bedrukken: tafelwater met je eigen handtekening

Kiezen voor een watertap betekent ook dat je moet nadenken over datgene waar je het water in aan gaat bieden: de fles! Door het tafelwater in een mooie fles aan te bieden wordt het mogelijk om de merkbeleving voor je gasten te vergroten. Daarnaast hebben we ook diverse partners en klanten die de fles zelfs gebruiken om een verhaal te vertellen. En dat werkt.

In dit artikel willen we een paar waterflessen in de schijnwerpers zetten. Bij een aantal staat de boodschap voorop, bij anderen is het gewoon genieten van de stijlvolle presentatie.
Hopelijk ben je na het lezen helemaal klaar om met een eigen fles aan de slag te gaan!

RAI Amsterdam omarmt de eigen stad

RAI Amsterdam investeert al jaren in duurzaam ondernemen en heeft inmiddels al een mooie collectie aan prijzen en certificaten in de kast staan om te bewijzen dat ze op de goede weg zijn. Natuurlijk viel de keuze op lokaal water voor de horeca in hun Elicium Centre, er staat dan ook ‘Local water’ op de flessen. Grafisch wordt deze boodschap ondersteund door Amsterdam in de spotlight te zetten: speels vormgegeven elementen uit de skyline van de hoofdstad wisselen elkaar af.

De Local Water fles van RAI Amsterdam en een notitieblokje dat gerecycled is.

Een ander mooi voorbeeld van de circulaire bril waarmee RAI Amsterdam naar de wereld kijkt: bij het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl bleven er natuurlijk spullen over met het oude logo. Met het papier van enveloppen werden notitieblokjes gemaakt. 

MADE BLUE’s liter voor een liter

We werken met veel plezier samen met MADE BLUE. Samen leveren we tappunten met gekoeld, gefilterd en bruisend water aan horeca en kantoren. Lokaal en duurzaam! Meedoen aan MADE BLUE’s liter voor een liter betekent dat iedere gebruikte (of bespaarde) liter water, wordt gematcht door een liter water in ontwikkelingslanden. Dit verhaal vertellen ze op stijlvolle karaffen voor in de horeca en op leuke bidons (van bioplastic) voor onderweg!

Twee flessen van MADE BLUE

Daarnaast is MADE BLUE partner van Retulp. Zij leveren een stoere lijn drinkflessen van duurzame materialen als afbreekbaar plastic, RVS en Bamboe. 

Een RVS fles en een fles van bioplastic

Stijlvol glaswerk in de horeca

Een mooie fles, met smaakvolle bedrukking, kan een horecabeleving net dat beetje extra geven. Daar kunnen we nog heel lang over schrijven, maar deze foto’s van een aantal van onze partners spreken voor zich.

Tafelwaterfles van Lumen, met kleurrijk logo

Twee flessen uit de horeca

Een fles die gevuld wordt met water
 

Geïnteresseerd in gepersonaliseerd glaswerk?

Dan hebben we het daar graag over! Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Eerst nog wat meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook onze pagina over glaswerk en karaffen

Andere inspirerende blog items

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag, bel, mail of gebruik onderstaand formulier.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!
MERKKwater
Noorderbreedte 16
8081 PX Elburg