Direct contact

Watertappunt kopen


Geen plastic flessen, geen opslag, geen transport. Door een watertappunt te kopen van MERKKwater geniet u van gekoeld, gefilterd of bruisend water, precies zoals u het wilt. Of u nu een bedrijf, school, fitnesscentrum, restaurant of gewoon een liefhebber van lekker water bent, wij hebben de perfecte watertap voor u! We staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek om samen de beste oplossing te vinden. Laten we samen zitten met een heerlijk lekker glas water en ontdekken hoe we u kunnen voorzien van een goed koel glas water op een duurzame manier.

Waarom een watertappunt op uw locatie?

Een op de drie werknemers drinkt onvoldoende water tijdens kantooruren, wat vooral problematisch is wanneer de temperaturen stijgen. Het is cruciaal dat werknemers voldoende water drinken, aangezien een tekort aan vocht kan leiden tot lusteloosheid en hoofdpijn. Wat resulteert in de uiteindelijke prestaties van uw medewerkers.

Voldoende water drinken is niet alleen belangrijk op kantoor, maar ook tijdens het sporten. Tijdens fysieke inspanning verliezen we gemiddeld tot wel twee liter vocht. Zelfs zonder sportactiviteiten wordt geadviseerd om dagelijks minstens twee liter water te drinken. Daarom is het van groot belang dat water gemakkelijk toegankelijk is in sportscholen en andere verenigingen. Het bieden van goed toegankelijk water is niet alleen een service aan uw leden, maar ook essentieel.

Ook voor kinderen op scholen is voldoende water drinken van groot belang. Een op de zeven kinderen in Nederland leeft met overgewicht. Een bekende oorzaak hiervan is frisdrank, ook uit de automaat op school. Daarom is het ontzettend belangrijk dat kinderen eenvoudig toegang hebben tot water. Door een watertappunt te kopen van MERKKwater op school wordt het mogelijk voor leerlingen kraanwater op een leuke manier aan te bieden.

Een watertappunt in een horecagelegenheid biedt vele voordelen, waaronder gastvrijheid, klanttevredenheid, gezondheidsbewustzijn, duurzaamheid, kostenbesparing en marketing voordelen. Het installeren van een watertappunt is een investering die niet alleen de gasten ten goede komt, maar ook de horecagelegenheid zelf, zowel op korte als lange termijn.

De voordelen van water drinken

• Duurzaam; Ons water is duurzaam. Geen plastic flessen meer, geen opslag en geen transport.
• Gezond; Water drinken is gezond! Dagelijks hebben we zo’n 2 liter water nodig.
• Goedkoop; Water is een stuk goedkoper dan koffie, thee en frisdranken.

Inspirerende watertappunten

Onze watertappunten worden al veelvuldig gebruikt door verschillende bedrijven. Elke locatie is anders en vraagt om andere oplossingen. Laat je alvast inspireren door het werk dat we voor Schiphol, ‘t Zusje of Wehkamp hebben gedaan. Of maak direct een afspraak, we denken graag mee en staan bekend om onze creatieve oplossingen. 

Geplaatst door onze monteurs

Al onze watertappunten worden rechtstreeks op de waterleiding aangesloten. Bij ons zult u geen plastic tonnen zien. Wij kiezen voor duurzaam water. Door een watertappunt te kopen stimuleert u het water drinken op de werkvloer, op school en tijdens het sporten. In de horeca zien uw gasten een duurzame uitstraling, omdat er geen glas wordt weggegooid.  
Wij kunnen de watertap ook bij u komen plaatsen. Zo weet u zeker dat de tap op de juiste manier wordt geïnstalleerd. Ook stellen wij de watertap, in overleg met jullie, op de juiste manier af.

Watertappunt kopen?

Wilt u graag een watertappunt kopen? Er is veel mogelijk in de wereld wat de watertappunten. Wij denken daarom graag met u mee. Om u hierbij te helpen hebben we de mogelijkheden samengevoegd in een overzichtelijke brochure. Vraag deze vrijblijvend bij ons op via het onderstaande formulier of bel ons op 085 48 97 710.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag, bel, mail of gebruik onderstaand formulier.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!
MERKKwater
Noorderbreedte 16
8081 PX Elburg