Direct contact

Watertappunt huren


Geen plastic flessen, geen opslag, geen transport. Bij MERKKwater kunt u een watertappunt huren en genieten van gekoeld, gefilterd of bruisend water, helemaal naar uw wens. Of u nu een bedrijf, school, fitnesscentrum, restaurant of simpelweg een liefhebber van lekker water bent, wij hebben de perfecte watertap voor u! We staan altijd klaar voor een vrijblijvend gesprek om samen de beste oplossing te vinden. Laten we samen zitten met een verfrissend glas water en ontdekken hoe we op een duurzame manier heerlijk water kunnen bieden.

Waarom een watertappunt op uw locatie?

Eén op de drie werknemers drinkt onvoldoende water gedurende kantooruren, wat vooral problematisch is tijdens periodes van stijgende temperaturen. Het is van cruciaal belang dat werknemers voldoende water drinken, aangezien een gebrek aan vocht kan leiden tot vermoeidheid en hoofdpijn, wat uiteindelijk van invloed is op de prestaties van uw medewerkers.

Voldoende water drinken is niet alleen belangrijk op kantoor, maar ook tijdens het sporten. Tijdens fysieke inspanning verliezen we gemiddeld tot wel twee liter vocht. Zelfs zonder sportactiviteiten wordt het aanbevolen om dagelijks minstens twee liter water te drinken. Daarom is het van groot belang dat water gemakkelijk toegankelijk is in sportscholen en andere verenigingen. Het bieden van gemakkelijk toegankelijk water is niet alleen een service aan uw leden, maar ook essentieel.

Ook voor kinderen op scholen is voldoende water drinken van groot belang. Eén op de zeven kinderen in Nederland heeft overgewicht, waar frisdrank, ook verkrijgbaar in automaten op school, een bekende oorzaak van is. Het is daarom ontzettend belangrijk dat kinderen eenvoudig toegang hebben tot water. Door een watertappunt van MERKKwater te huren op school, kunnen leerlingen op een leuke manier toegang krijgen tot kraanwater.

Het hebben van een watertappunt in een horecagelegenheid brengt talloze voordelen met zich mee. Het bevordert de gastvrijheid, verhoogt de klanttevredenheid en stimuleert het bewustzijn rondom gezondheid en duurzaamheid. Daarnaast zorgt het voor kostenbesparingen en biedt het marketingvoordelen. Het installeren van een watertappunt is een waardevolle investering die niet alleen voordelig is voor de gasten, maar ook voor de horecagelegenheid zelf, zowel op korte als lange termijn.

De voordelen van water drinken

• Duurzaam; Ons water is duurzaam. Geen plastic flessen meer, geen opslag en geen transport.
• Gezond; Water drinken is gezond! Dagelijks hebben we zo’n 2 liter water nodig.
• Goedkoop; Water is een stuk goedkoper dan koffie, thee en frisdranken.

Inspirerende watertappunten

Onze watertappunten worden al veelvuldig gebruikt door verschillende bedrijven. Elke locatie is anders en vraagt om andere oplossingen. Laat je alvast inspireren door het werk dat we voor Schiphol, ‘t Zusje of Wehkamp hebben gedaan. Of maak direct een afspraak, we denken graag mee en staan bekend om onze creatieve oplossingen. 

Geplaatst door onze monteurs

Onze watertappunten worden direct aangesloten op de waterleiding. Bij ons zult u geen plastic flessen vinden. Wij zetten in op duurzaam water. Door een watertappunt te huren, stimuleert u het drinken van water op de werkvloer, op school en tijdens het sporten. In de horeca zien uw gasten een duurzame uitstraling, omdat er geen glas wordt weggegooid.  
We bieden ook de mogelijkheid om de watertap bij u te installeren. Op die manier bent u verzekerd van een correcte plaatsing van de tap. Bovendien stellen wij de watertap in overleg met u op de juiste manier af.

Watertap huren?

Wilt u graag een watertap huren? Er zijn tal van mogelijkheden als het gaat om watertappunten, en wij staan klaar om met u mee te denken. Om u te ondersteunen, hebben we alle opties samengebracht in een overzichtelijke brochure. U kunt deze vrijblijvend bij ons aanvragen via het onderstaande formulier of door te bellen naar 085 48 97 710.

Geïnteresseerd?

Wij adviseren u graag, bel, mail of gebruik onderstaand formulier.

Bedankt voor het invullen van het formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op!
MERKKwater
Noorderbreedte 16
8081 PX Elburg