Wilt u graag dat uw leerlingen meer water gaan drinken?

Naast alle ongezondere opties zou juist het kraanwater drinken moeten worden gestimuleerd!

Wilt u graag een drinkwatertappunt dat water drinken nog hipper maakt? Wilt u graag duurzame hervulbare waterflesjes met uw school logo erop voor al uw leerlingen? Wilt u niet dat uw leerlingen flesjes vullen bij de wasbak op het toilet maar op een hygienische plek? Wilt u een “vandalproof” watertappunt? Wilt u graag een gezonde school zijn?

Er zijn legio redenen om watertappunten te plaatsen op scholen, ongeacht de leeftijd van de leerlingen of studenten. Water drinken is gezond en stimuleert de concentratie en het denkvermogen. Wij helpen graag mee aan de juiste oplossing voor uw school.

Bel of mail ons zodat we u gelijk meer informatie kunnen geven of een afspraak in kunnen plannen. U kunt ook op deze website kijken voor wat uitgebreidere informatie over onze drinkfonteinen en waterkoelers.

MERKKwater is tevens een ondertekenaar van het akkoord gezonde voeding op scholen 2016-2020. Een school is van grote invloed op het leven van jongeren. Meer water drinken is een gezonde keuze, en steeds meer scholen zijn hier actief mee bezig. Voor meer informatie over Jongeren op Gezond Gewicht kijk op deze website.Logo Akkoord JOGG